Ruimte, luxe en comfort

Het hele huis ademt de sfeer van ruimte, luxe en comfort. De entree met trappenhuis en vide maakt dat duidelijk zodra u binnenstapt. De begane grond biedt verder ruimte aan een riante woonkamer, study/tv-kamer, een keuken en een bijkeuken met toegang tot de wijnkelder. Alle vertrekken worden gekenmerkt door hoge plafonds (3,5m), royale afmetingen en luxe materiaalkeuze.

De keuken, ontworpen door architect Piet Boon, is een perfect voorbeeld: een schitterende ruimte, met onder andere een Belgisch hardstenen vloer, open haard, inbouwkasten en een uitgebreide selectie apparatuur.

Masterbedroom en gastenappartement

De masterbedroom heeft een eigen cloakroom en een bijzonder luxe aangrenzende eigen badkamer, met een vrijstaand ligbad, douche, 2 wastafelmeubels en 2 inbouwkasten. Daarnaast zijn er nog twee ruime slaapkamers, met toegang tot de tweede badkamer. Beide badkamers zijn ontworpen door Piet Boon.

Bijzonder is ook het gastenappartement, met zit-/slaapkamer en een bijbehorende badkamer met douche, wastafel en inbouwkast. Er is een separate opgang naar het gastenappartement, dat ook toegang biedt tot het hoofdhuis.